CISOK – Centar za informiranje i savjetovanje o karijeri | HZZ2019-06-07T15:17:45+02:00
Moja prva prijava na HZZ

Osnovne informacije o prijavi na HZZ, uslugama HZZ-a i CISOK-a te registraciji na portalu Burza rada.

Razgovor za posao – korak po korak

Doznajte kako se pripremiti i predstaviti na razgovoru s potencijalnim poslodavcem te uvježbajte situaciju razgovora za posao kroz igru uloga.

Korak do posla

Korak do posla

HZZ Ispostava Ozalj - 21. kolovoza | 10:00 - 11:30

Tijekom radionice sudionici dobivaju informacije o tome kako tražiti posao, na koji način doći do informacija o slobodnim radnim mjestima, zašto je važno stvaranje mreže kontakata, kako napraviti kvalitetan životopis i molbu za posao

Aktivno do posla

Aktivno do posla

CISOK centar BJELOVAR - 21. kolovoza | 10:00 - 11:00

Tijekom radionice polaznici dobivaju sve relevantne informacije i smjernice o tome kako doći do informacija o slobodnim radnim mjestima, zašto je važno stvarati mrežu kontakata, koje osobine traže poslodavci i što sve uključuje prijava za posao.

Sve radionice i predavanja
Od 1. lipnja neki CISOK centri prelaze na ljetno radno vrijeme. Obratite pažnju na promjenu radnog vremena na stranici vašeg CISOK centra!

Srpanj u CISOK-u Šibenik

27. lipnja 2019.|Šibenik|

Odgovore na sva pitanja vezana uz upis u srednju školu, osmaši i njihovi roditelji moći će doznati na danu otvorenih vrata „Odluka u zadnji čas“. Također, i za učenike srednjih škola koji imaju pitanja o upisima na fakultet, izlascima na tržište rada i sl. imamo dan otvorenih vrata.

Sve novosti